Oogheelkunde

Het onderzoeken, vaststellen en behandelen van ziekten van het oog. Voor afspraken bel: 088 - 1111 980.

RKZ Eyescan Oogkliniek

De oogartsen van het Rode Kruis Ziekenhuis werken nauw samen met Eyescan BV, een oogzorgkliniek met veel expertise op het gebied van laseren en optometrie en met meerdere vestigingen voor verzekerde zorg in Nederland.

 

Door de kennis en ervaring van de oogartsen te bundelen met die van Eyescan kan de afdeling de patiënten nog beter van dienst zijn én beschikken de specialisten over de modernste apparatuur.

 

Uitgebreide informatie over Oogzorgkliniek RKZ Eyescan vindt u op

 

www.rkz.nl/oogheelkunde

 

Oogvereniging

Op het gebied van oogheelkunde zijn in de afgelopen jaren verschillende patiëntenorganisaties gefuseerd tot de Oogvereniging.

·               

De Oogvereniging is de patiënten- en belangenorganisatie op het gebied van (leven met) oogaandoeningen. De Oogvereniging:

  • Houdt u op de hoogte van      informatie die relevant is voor oogpatiënten. Iedere twee weken is er een      digitale nieuwsbrief en zes keer per jaar verschijnt het magazine Oog.
  • Biedt een platform waar      mensen elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen uitwisselen en      informatie kunnen krijgen. In het hele land worden      (voorlichtings)bijeenkomsten georganiseerd.
  • Komt op voor de belangen      van de leden en alle andere Nederlanders die een oogaandoening hebben als      het gaat om goede oogzorg en het leven met een oogaandoening.

 

De Oogvereniging is in 2013 ontstaan uit een fusie tussen de Glaucoomvereniging, Viziris, DoofBlindenNetwerk, FOVIG, Nederlandse Vereniging van Blinden en Slechtzienden, Nederlandse Vereniging van Geleidehondgebruikers en Retina Nederland.

 

Vragen over leven met een oogaandoening? Bel de Ooglijn: 030-2945444 E-mail: ooglijn@oogvereniging.nl

RKZ Eyescan Oogzorgkliniek

Castricum-TV op bezoek bij het Rode Kruis Ziekenhuis. De oogartsen van het RKZ zijn een nauw samenwerkingsverband aangegaan met oogspecialisten van Eyescan.

Paginaopties: