Fertiliteitpoli (voor problemen met vruchtbaarheid)

Update m.b.t. het coronavirus

De poli gynaecologie is verheugd dat we weer de mogelijkheid hebben voor het heropenen van de poli voor vruchtbaarheids problemen, de fertiliteits polikliniek. De intake gesprekken voor nieuwe patienten kunnen weer gepland worden evenals de start gesprekken voor ovulatie inductie behandeling bij cyclus problemen. Voor de intake gesprekken geldt dat eerst de opgestuurde vragenlijst ingevuld moet zijn, voordat een afspraak gemaakt wordt. En de gesprekken zullen per telefoon of video bellen worden gedaan en het paar kan hier samen aan deelnemen. Patienten en huisartsen kunnen voor een afspraak contact opnemen met de polikliniek voor gynaecologie; telefoonnummer: 0251-26684. Op dit moment worden de behandelingen  voor intra uteriene inseminaties en IVF behandeling nog niet opgestart maar dit zal naar verwachting niet lang duren. Houd de website in de gaten. 

 

De polikliniek Fertiliteit is een avond- en themapolikliniek voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen.

Balienummer
Balie G, wachtruimte G10
Contact
Telefoon: 0251 265684
Wachttijd polikliniek
77 kalenderdagen
Dit is het aantal dagen vanaf het moment dat u een afspraak maakt, tot het moment dat u terecht kunt op de polikliniek. (peildatum: 07-07-2020)

Uitgebreide omschrijving

De Fertiliteitpoli is een polikliniek voor patiënten met vruchtbaarheidsproblemen (fertiliteitproblemen). De polikliniek is een initiatief van mw. Dias Pereira en dhr. van Weering, twee gynaecologen met veel ervaring in de voortplantingsgeneeskunde.  

Spreekuur 

Voor deze poli is er overdag én 's avonds een spreekuur: 

  • Ochtendspreekuur (maandag) is van 08.30-11.45 uur.
  • Middagspreekuur (donderdag) is van 13.30-15.45 uur.
  • Avondspreekuur (dinsdag) is van 17.30-20.00 uur.  

Vragenlijst 

Voor uw eerste afspraak vragen wij u een vragenlijst in te vullen en mee te nemen. Deze kunt u hier dowloaden:

Uitgebreide informatie

Wilt u meer weten over de polikliniek en over de onderzoeken en behandelmethoden? In de brochure: 'De polikliniek Fertiliteit' vindt u uitgebreide informatie. U kunt de brochure hier downloaden

IVF

Onderdeel van de polikliniek Fertiliteit is de IVF-poli: de polikliniek voor In Vitro Fertilisatie. IVF is één van de manieren om zwanger te raken. Lees meer

Ligging/route

Balie G en wachtruimte G10 vindt u op de begane grond van het ziekenhuis. 

Paginaopties: