Diëtetiek

Balienummer
2 etage, kamer 61
Contact
Telefoon: 0251 265555 (voor afspraken via het Klant Contact Centrum); Telefonisch spreekuur: 0251- 265138 op werkdagen tussen 9.00 en 10.00 uur

Wanneer naar de polikliniek?

Wanneer u via de internist of de diabetesverpleegkundige van het Rode Kruis ziekenhuis start met intensieve insulinetherapie bij uw diabetes dan wordt u verwezen naar het spreekuur van de diëtist. Dit speciale spreekuur is 2 dagdelen per week geopend.

 

Voor deze afspraak heeft u een verwijzing van de internist of diabetes verpleegkundige van het Rode Kruis Ziekenhuis nodig.

 

Voor alle andere verwijsdiagnoses kunt u terecht bij de thuiszorgdiëtist of zelfstandig gevestigd diëtist. Deze vindt u onder andere in de Gouden Gids of op internet (o.a via http://www.nvdietist.nl/

Afspraak maken

U kunt een afspraak maken voor het spreekuur via het Klant Contact Centrum op de begane grond. Zij zijn telefonisch bereikbaar via 0251-265666.

 

Het kan gebeuren dat u niet op het afgesproken tijdstip aanwezig kunt zijn. Geeft u dit dan zo snel mogelijk door via het Klant Contact Centrum telefoonnummer: 0251-265555 en maak een andere afspraak.

Locatie

U kunt plaatsnemen in wachtruimte C2 (Poli Revalidatie), u wordt opgehaald door de diëtist.

Tijdstip

Maandagmiddag 13.30-16.30uur

Eens in de maand op vrijdagmiddag 13.30-16.30uur

Tijdsduur

Een eerste bezoek duurt ongeveer 45 minuten. Na een kennismaking wordt de verwijzing besproken en wordt het behandelplan uitgelegd. In overleg met u stelt de diëtist een individueel dieetadvies op volgens de daarvoor geldende richtlijnen. We houden zoveel mogelijk rekening met uw wensen en mogelijkheden.

 

De vervolgafspraken zijn afhankelijk van de verdere behandeling. Deze bespreken we met u tijdens het eerste consult. Zo nodig kan het dieet aangepast worden aan de behandeling en uw ervaringen.

Wat neemt u mee?

Neem indien mogelijk uw dagboekje met recente bloedglucose waarden mee.

Contact diëtist

Telefonisch spreekuur: 0251- 265138 op werkdagen tussen 9.00 en 10.00 uur. U kunt ons ook mailen: diesec@rkz.nl

Klachten of suggesties?

Heeft u (naar aanleiding van uw bezoek) een klacht of suggestie voor de afdeling? Laat het ons weten, meld uw klacht of suggestie.

 

Paginaopties: