Doranne Hilarius kiest voor ziekenhuisapotheek

25 april 2016

Doranne Hilarius zal per 1 mei 2016 weer volledig werkzaam zijn, als ziekenhuisapotheker bij het Rode Kruis Ziekenhuis om zich zo volledig op de inhoudelijke aspecten van haar vak te kunnen richten.

Daarmee treedt zij af als Medisch Bestuurder van het ziekenhuis. Bestuursvoorzitter Jaap van den Heuvel en de Raad van Commissarissen respecteren deze keuze en zijn blij dat zij als ziekenhuisapotheker aan het ziekenhuis verbonden blijft. De Raad van Commissarissen (RvC) zal zich de komende tijd buigen over de gewenste samenstelling van de Raad van Bestuur. Uitgangspunt daarbij blijft een ziekenhuis waarin de eigen medisch specialisten zeggenschap hebben in de besturing van het ziekenhuis.

 

Voorlopig zal Jaap van den Heuvel het ziekenhuis besturen met de RvC als betrokken toezichthouder. De RvC heeft alle vertrouwen in de koers die Van den Heuvel reeds heeft ingezet, waarbij Kwaliteit, Klanttevredenheid en Kostenbeheersing centraal staan. Het Rode Kruis Ziekenhuis dankt Doranne Hilarius voor haar inzet als bestuurder en is overtuigd van de waardevolle bijdrage die zij ook in de toekomst aan het RKZ zal  blijven leveren.

Paginaopties: