Nieuws

Vragen over Privacy? Mail het ons!

Per 25 mei 2018 wordt een wet van kracht om persoonsgegevens beter te beschermen: De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De AVG is een privacywet die geldt in de hele Europese Unie en  heeft grote gevolgen voor alle bedrijven en organisaties die persoonsgegevens verzamelen. Dus ook voor ons ziekenhuis.

Lees verder

"Wachten op het onvermijdelijke" - weblog geestelijke verzorgers Dave Wijker en Sandra Schaap

Geestelijk verzorgers Dave Wijker en Sandra Schaap helpen patiënten om te gaan met hun ziekte of de gevolgen van een opname in het ziekenhuis. Ze houden een weblog bij over hun werk.

 

21 februari 2018

Wachten op het onvermijdelijke

'Een familie zit geschaard rond een sterfbed. Zoon, dochter, schoondochter, kleinzoon. Vermoeide ogen. In het bed hun (schoon-)vader en opa. Vader is ernstig ziek en zal niet meer beter worden. Hij eet en drinkt al een tijdje niet meer en is al dagen niet meer wakker geweest. Het is stil in de kamer.' [...] Lees verder

 

Het Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk steunt zaak tegen tabaksindustrie

Namens Zorg van de Zaak en haar dochteronderneming het Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk wordt aangifte gedaan in de lopende procedure van Bénédicte Ficq, Anne Marie van Veen, anderen, andere instellingen en beroepsgroepen tegen de vier tabaksproducenten en hun leidinggevers.

Lees verder