Contact, afspraak

Laboratorium

Het RKZ laboratorium is telefonisch bereikbaar via T 0251-265675.

 

Het KCL voert alleen op verzoek van de (huis)arts of verloskundige onderzoek uit. Deze geeft u een aanvraagformulier dat u meeneemt naar de priklocatie / afnamelaboratorium. Wat neemt u nog meer mee? 

 

Met of zonder afspraak

Een afspraak maken voor bloedafname of het inleveren van ontlasting of urine is niet nodig, met uitzondering van enkele onderzoeken.

 

U kunt op het poliklinisch afnamelaboratorium in het RKZ terecht  op werkdagen van 7.00 tot 16.30 uur. Tussen 7.00-8.00u is er minder personeel beschikbaar voor de bloedafname, hierdoor zouden de wachttijden iets langer kunnen zijn, houd u hier rekening mee.

 

De locaties en openingstijden van de andere prikposten vindt u hier.

 

Trombosedienst

Het telefoonnummer van Trombosedienst en Bloedafnamedienst Beverwijk is 0251-265180. De Trombosedienst en Bloedafnamedienst zijn voor vragen en mededelingen telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.00-16.30 uur.

  

Buiten kantooruren, in het weekend en op feestdagen krijgt u een antwoordapparaat te horen. Volgt u bij spoedgevallen de instructies op het antwoordapparaat, dan komt u in contact komt met een medewerker van het Klinisch Chemisch Laboratorium, deze kan u verder helpen. Is er geen sprake van spoed, probeert u het dan op een ander moment nog een keer. In geval van medische problemen kunt u contact opnemen met de dienstdoende huisarts en bij overige dringende problemen met de dienstdoende analist. Hoe u deze kunt bereiken hoort u op het antwoordapparaat.

 

Meer informatie over de werkwijze van de Trombosedienst


Klachten of suggesties?

Heeft u (naar aanleiding van uw bezoek) een klacht of suggestie? Laat het ons weten, meld uw klacht of suggestie.

Paginaopties: