Informatiebijeenkomst: 'Stoppen met roken?!'

Donderdag 6 september

Op donderdag 6 september organiseert de Rookstoppoli van het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk een informatiebijeenkomst voor mensen die willen stoppen met roken.

STOPPEN MET ROKEN…..?!

Hoe kan de rkz rookstoppoli  u hierbij helpen?

 

Op donderdag 6 september organiseert de Rookstoppoli van het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk een informatiebijeenkomst voor mensen die willen stoppen met roken.

Stoppen met roken, veel mensen willen dat. Overweegt u dat ook? Bent u het zat om in weer en wind buiten te moeten roken? Kunt u uw geld wel beter gebruiken of wilt u van dat nare hoestje af?


Wilt u stoppen met roken, maar lukt het niet met een zelfhulpboek of onder begeleiding van uw huisarts met praktijkondersteuner? Dan bent bij de Rookstoppoli van het RKZ aan het juiste adres. Hier leert u waarom u rookt en wanneer u dat doet. Belangrijk hierbij is natuurlijk dat u zelf wilt stoppen met roken, of het voornemen heeft om te stoppen.

Sprekers

Longarts Pauline Dekker (o.a. bekend van het boek ‘Nederland stopt! met roken’) en rookstopcoaches Pauline Haasbroek en Ingrid Sprengers, geven deze avond informatie over roken en stoppen met roken, met behulp van begeleidende (rookstop)specialisten en onze methode Optimale Interventie Strategie. Op deze avond komt ook een Rookstopper aan het woord.

Stoptober

Dit is een jaarlijks terugkerend gezamenlijk nationaal stopmoment van 28 dagen in oktober.
In verband met stoptober kunt u bij ons terecht om gestopt te blijven. U kunt direct na de bijeenkomst op korte termijn een afspraak maken om het stoppen goed voor te bereiden.

 

Samenwerkingsverband
De Rookstoppoli heeft een samenwerkingsverband met het Sport Medisch Centrum IJmond ( SMC) met als doel om gewichtstoename als gevolg van het stoppen met roken te voorkomen en tegelijkertijd te werken aan een gezonde en sportieve leefstijl.
De Rookstoppoli maakt deel uit van de polikliniek Longgeneeskunde van het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk.


Locatie en aanmelden

Kom donderdag 6 september naar het restaurant (2e etage) van het Rode Kruis Ziekenhuis, Vondellaan 13 te Beverwijk

Van 19.30 tot 21.00 uur (zaal open 19.15uur) kunt u gratis aanschuiven.

Iedereen is van harte welkom, aanmelden is verplicht:
via het aanmeldingsformulier op de website www.rkz.nl

 

Paginaopties: