Agenda

Informatiebijeenkomst 'Ongezond snurken/ apneu'

woensdag 23 mei

Klik hier om het radio interview met RKZ-Longarts Erik Kapteijns over de informatiebijeenkomst Ongezond Snurken/Apneu terug te luisteren. (dinsdag 15 mei, Radio Beverwijk).


Snurken lijkt misschien onschuldig, maar toch kan er een serieuze aandoening aan ten grondslag liggen: slaapapneu, ademhalingsstops tijdens de slaap. Op woensdag 23 mei organiseert het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) een informatiebijeenkomst over snurken en apneu.

  

Wat is het, hoe herken je het en wat kan de gespecialiseerde slaappolikliniek van het RKZ betekenen? De nieuwe benadering met begeleiding in de levensstijl komt ook aan bod.

Lees verder

Zwanger? Gefeliciteerd! Vroege zwangerschapsvoorlichting

Donderdag 24 mei

Aan het begin van je zwangerschap wil je graag meer weten over gezonde voeding en gezond leven, maar ook over de mogelijke prenatale testen en echo’s in de zwangerschap. Tijdens deze bijeenkomst komen deze onderwerpen aan bod en kun je je vragen hierover stellen.

Lees verder

Mamacafé IJmond

Vrijdag 15 juni

Mamacafé IJmond is een gezellige ontmoetingsplek in Heemskerk voor voedende moeders uit de regio.

Lees verder

'Hoe bevalt het?' Informatiebijeenkomst voor zwangeren

3 juli

Het Rode Kruis Ziekenhuis organiseert in samenwerking met Geboortezorg Midden Kennemerland iedere maand een informatieavond over bevallen voor zwangere vrouwen en hun partners. De eerstvolgende bijeenkomst is op dinsdag 7 augustus 2018.

Volgende data:

7  augustus, 4  september, 2 oktober, 6 november, 4 december.

Lees verder

Mamacafé IJmond

Maandag 16 juli

Mamacafé IJmond is een gezellige ontmoetingsplek in Heemskerk voor voedende moeders uit de regio.

Lees verder

Informatiebijeenkomst 'Obesitas: operatie ja/nee?’

Woensdag 25 juli 2018

Overgewicht is een groeiend probleem in de westerse wereld, ook in Nederland. Veel mensen die ermee kampen willen van de kilo's af, maar afvalpogingen lijken het probleem alleen maar te vergroten.

 

De chirurgen van het RKZ Obesitascentrum organiseren in samenwerking met de Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) op woensdag 25 juli een informatiebijeenkomst over ernstig overgewicht. Wanneer kom je in aanmerking voor een maagoperatie? Hoe is de begeleiding voor mensen met ernstig overgewicht?

De antwoorden op deze en veel meer vragen komen aan bod tijdens deze avond.

Lees verder

'Hoe bevalt het?' Informatiebijeenkomst voor zwangeren

7 augustus

Het Rode Kruis Ziekenhuis organiseert in samenwerking met Geboortezorg Midden Kennemerland iedere maand een informatieavond over bevallen voor zwangere vrouwen en hun partners. De eerstvolgende bijeenkomst is op dinsdag 4 september.

Volgende data:
4  september, 2 oktober, 6 november, 4 december.

Lees verder

'Hoe bevalt het?' Informatiebijeenkomst voor zwangeren

4 september

Het Rode Kruis Ziekenhuis organiseert in samenwerking met Geboortezorg Midden Kennemerland iedere maand een informatieavond over bevallen voor zwangere vrouwen en hun partners. De eerstvolgende bijeenkomst is op dinsdag 2 oktober 2018

Volgende data:

2 oktober, 6 november, 4 december.

Lees verder

Informatiebijeenkomst: 'Stoppen met roken?!'

Donderdag 6 september

Op donderdag 6 september organiseert de Rookstoppoli van het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk een informatiebijeenkomst voor mensen die willen stoppen met roken.

Lees verder

Workshop 'Look Good…Feel Better'

Maandag 10 september 2018

Tijdens de workshop 'Look Good…Feel Better' krijgt u advies over de verzorging van uw huid en het gebruik van make-up. Vaak zijn met eenvoudige tips en adviezen veel van de klachten te verbeteren of te camoufleren.

Lees verder