Agenda

'Hoe bevalt het?' Informatiebijeenkomst voor zwangeren

2 oktober

Het Rode Kruis Ziekenhuis organiseert in samenwerking met Geboortezorg Midden Kennemerland iedere maand een informatieavond over bevallen voor zwangere vrouwen en hun partners. De eerstvolgende bijeenkomst is op dinsdag 6 november 2018

Volgende data:

6 november, 4 december.

Lees verder

Longpunt Beverwijk - Alles over inhaleren & inhalatoren

woensdag 3 oktober

Longpunt is de ontmoetingsplek die het Longfonds organiseert voor longpatiënten, hun omgeving en zorgverleners. 

Onderwerp van deze bijeenkomst: adem in, adem uit. Alles over inhaleren & inhalatoren

Lees verder

Mamacafé IJmond

Maandag 15 oktober

Geef je borstvoeding en vind je het leuk om andere voedende moeders en hun kindje te ontmoeten? Heb je vragen voor een deskundige (lactatiekundige, draagdoekconsulente en/of vrijwilligster) van het Borstvoedingplatform IJmond? Kom langs op maandag 15 oktober.

Lees verder

Informatiebijeenkomst 'Obesitas: operatie ja/nee?’

Woensdag 31 oktober 2018

Overgewicht is een groeiend probleem in de westerse wereld, ook in Nederland. Veel mensen die ermee kampen willen van de kilo's af, maar afvalpogingen lijken het probleem alleen maar te vergroten.

 

De chirurgen van het RKZ Obesitascentrum organiseren in samenwerking met de Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) op woensdag 31 oktober een informatiebijeenkomst over ernstig overgewicht. Wanneer kom je in aanmerking voor een maagoperatie? Hoe is de begeleiding voor mensen met ernstig overgewicht?

De antwoorden op deze en veel meer vragen komen aan bod tijdens deze avond.

Lees verder

'Hoe bevalt het?' Informatiebijeenkomst voor zwangeren

6 november

Het Rode Kruis Ziekenhuis organiseert in samenwerking met Geboortezorg Midden Kennemerland iedere maand een informatieavond over bevallen voor zwangere vrouwen en hun partners. De eerstvolgende bijeenkomst is op dinsdag 4 december 2018

Data 2019 volgen nog

 

Lees verder

Longpunt Beverwijk - Omgaan met vermoeidheid

woensdag 7 november

Longpunt is de ontmoetingsplek die het Longfonds organiseert voor longpatiënten, hun omgeving en zorgverleners. 

Onderwerp van deze bijeenkomst: Omgaan met vermoeidheid

Lees verder

Informatiebijeenkomst 'Ongezond snurken/ apneu'

donderdag 8 november

Snurken lijkt misschien onschuldig, maar toch kan er een serieuze aandoening aan ten grondslag liggen: slaapapneu, ademhalingsstops tijdens de slaap. Op donderdag 8 november organiseert het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) een informatiebijeenkomst over snurken en apneu.

  

Wat is het, hoe herken je het en wat kan de gespecialiseerde slaappolikliniek van het RKZ betekenen? De nieuwe benadering met begeleiding in de levensstijl komt ook aan bod.

Lees verder

Mamacafé IJmond

Vrijdag 16 november

Geef je borstvoeding en vind je het leuk om andere voedende moeders en hun kindje te ontmoeten? Heb je vragen voor een deskundige (lactatiekundige, draagdoekconsulente en/of vrijwilligster) van het Borstvoedingplatform IJmond? Kom langs op vrijdag 16 november.

Lees verder

Workshop 'Look Good…Feel Better'

Maandag 26 november 2018

Tijdens de workshop 'Look Good…Feel Better' krijgt u advies over de verzorging van uw huid en het gebruik van make-up. Vaak zijn met eenvoudige tips en adviezen veel van de klachten te verbeteren of te camoufleren.

Lees verder

'Hoe bevalt het?' Informatiebijeenkomst voor zwangeren

4 december

Het Rode Kruis Ziekenhuis organiseert in samenwerking met Geboortezorg Midden Kennemerland iedere maand een informatieavond over bevallen voor zwangere vrouwen en hun partners. De eerstvolgende bijeenkomst is nog niet bekend.

Lees verder

Paginaopties: