Wie komt u tegen?

Op de Neonatologie afdeling werken de volgende zorgverleners:

 

Het team

Artsen

Op de afdeling werken kinderartsen, artsen in opleiding en co-assistenten. Dagelijks heeft de verpleegkundige overleg met de dienstdoende kinderarts over hoe het met uw kindje gaat. De kinderarts is eind verantwoordelijke voor het beleid.

 

Verpleegkundige

De afdeling neonatologie is 24 uur per dag bemand met minimaal 1 neonatologie verpleegkundige. Daarnaast werken hier kinderverpleegkundigen, verpleegkundigen die een specialistische opleiding volgen en stagiares HBOV.

 

Lactatiekundige

We hebben in ons team een lactatiekundige waarbij u terecht kunt voor advies over borstvoeding geven en kolven. Verder zijn alle verpleegkundigen op de kinder- en kraamafdeling bijgeschoold wat betreft "borstvoeding geven".

 

Fysiotherapeut

Voor baby's die behoefte hebben aan extra zorg als fysiotherapie is er de mogelijkheid om een fysiotherapeut met kinderervaring in te schakelen.

 

Psycholoog

Mocht één van de ouders behoefte hebben aan extra ondersteuning bijv. bij het verwerken van de bevalling of ziekte van uw kindje dan kunnen wij op uw verzoek de psycholoog inschakelen.

Paginaopties: