Stages

Middelbare scholieren en studenten van MBO, HBO en WO kunnen bij het Rode Kruis Ziekenhuis praktijkervaring opdoen in de vorm van een stage. De stagecoördinator van het RKZ coördineert deze stageplaatsen.

 

Bekijk de actuele stageplaatsen

Maatschappelijke stages

Het RKZ kan op dit moment geen maatschappelijke stageplaats aanbieden aan scholieren. Lees verder 

Passende stage 

Een belangrijk element van deze stages is het (verder) ontwikkelen van persoonlijke- en beroepscompetenties. We streven ernaar dat onze stagiaires dit bereiken op een prettige en inspirerende wijze. Het is daarom belangrijk om een stageplaats te vinden die past bij de leerdoelen en de opleiding.

Afspraken

Als stagiaire in het RKZ heb je met een erkende leerplaats te maken. Je ontvangt een stage-overeenkomst en, indien van toepassing, een stagevergoeding.

We hebben vaste stageafspraken met scholen/opleidingsinstituten en stagemogelijkheden op diverse afdelingen.

 

Momenteel vindt er een inventarisatie plaats van alle stageplaatsen binnen het ziekenhuis met bijbehorend leerplaatsenprofiel. Op deze website plaatsen we binnenkort het overzicht. 

Vragen of solliciteren? 

Heb je vragen? Neem dan contact op met het interne stagebureau, via tel: 0251-265573 (maandag, woensdag en donderdag) of email: stage@rkz.nl

 

Wil je direct solliciteren naar een stageplaats? Vul dan het stageformulier op deze website in. Naar het 'Aanvraagformulier stage'

Paginaopties: