Patientinformatie tijdens coronaperiode

Beste patiënt,

 

De huidige ontwikkelingen rondom Corona, kunnen ook u raken.

 

Op basis van de meest recente inzichten zal steeds gekeken worden welke behandelingen en zorg wel en niet door kunnen gaan. Daarbij geldt dat de veiligheid voor alle patiënten centraal staat, èn dat ons multidisciplinair team zorg draagt voor een goed behandelplan gericht op optimale uitkomst van zorg.

 

Om de zorg voor acuut zieke Coronapatiënten te kunnen waarborgen is het van belang te voorkomen dat te veel mensen tegelijk ziek worden van het Corona virus. Daarom is het belangrijk dat het aantal patiënten dat  in het ziekenhuis aanwezig is, zo beperkt mogelijk wordt gehouden. Dit geldt voor polibezoeken, onderzoeken (foto’s, scans etc.), operaties en behandelingen met bijvoorbeeld chemotherapie.

 

Door de maatregelingen rondom het Corona virus  kan het zijn dat het behandelplan dat door uw specialist eerder met u besproken is, wijzigt. Wij volgen hierbij ook de landelijke richtlijnen en hebben uiteraard steeds oog voor uw gezondheidsbelangen. Ook kan het zijn  dat polikliniekafspraken om worden gezet naar telefonische afspraken.  Als dat zo is, ontvangt u hierover bericht en een toelichting. Wij begrijpen dat deze onzekere factor uitermate vervelend voor u is, maar het Corona virus veroorzaakt helaas overmacht.

 

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met het borstcentrum op 0251-265174 of de dagbehandeling oncologie van 9.00u tot 10.00u en van 15.00u-1530u op het volgende telefoonnummer: 0251-783737.

 

Verder wordt Corona informatie verstrekt via:

-       de website de borstkankervereniging Nederland: https://borstkanker.nl/nl/nieuws/vragen-en-antwoorden-over-het-coronavirus-bij-borstkanker

-       de website van RKZ: www.rkz.nl

-       de website van het RIVM of bel met het landelijke informatienummer 0800 - 1351.

 

 

Met vriendelijke groet namens het Borstkanker Team

 

Paginaopties: