Kraamzorg na ziekenhuisbevalling / -verblijf

Vanuit het Rode Kruis Ziekenhuis 

Beval je in het Rode Kruis Ziekenhuis, dan regelen we de kraamzorg van daaruit. Het kantoor bevindt zich op de afdeling. Het is tijdens kantoortijden geopend. In het weekend en op feestdagen s.v.p. vooraf bellen naar tel. no. 0251-783800

 

Zo geregeld

Je partner (of iemand anders die bij je is) kan even langslopen om de gegevens van de bevalling en de baby door te geven en om ons te laten weten wanneer je naar huis gaat. Op het moment dat je vertrekt, spreken we met je af hoe laat de kraamverzorgende bij je thuis zal zijn.

 

Een ander ziekenhuis 

Als je in een ander ziekenhuis bevallen bent, bel dan tijdens kantooruren om de bevalling te melden. Neem altijd direct telefonisch contact met ons op zodra je weet wanneer je naar huis mag.

 

Lees ook:

Beval je in het Rode Kruis Ziekenhuis? Dan vind je bevalling waarschijnlijk plaats in één van de negen kraamsuites. Drie ervan zijn ook geschikt voor couveuses. Na de bevalling mogen jij en je partner samen met jullie kindje op de kraamsuite verblijven. Lees 'Bevallen in je eigen suite', artikel uit magazine Hechting, april 2012.

Paginaopties: