Onze vraag aan u

Kwalitatief hoogwaardige zorg en veiligheid van onze patiënten, bezoekers en medewerkers. Dat is waar wij elke dag hard werken en soms hebben we uw hulp daarbij nodig.

Tips voor wanneer u te maken krijgt met zorg

De Patiëntenfederatie Nederland maakt zich sterk voor iedereen die zorg nodig heeft. Onder andere door patiënten hulpmiddelen te bieden om de communicatie met de zorgverleners te vergemakkelijken, en de eigen patiëntveiligheid te vergroten.

 

Op de website van de Patiëntenfederatie Nederland vindt u als patiënt tips, handige lijstjes en antwoorden op vragen die u wellicht heeft als u te maken krijgt met zorg. Bijvoorbeeld over medicatieveiligheid, het gesprek met de dokter etc. Kijk op de website van de Patiëntenfederatie Nederland

Geef uw mening

Uw mening is voor het RKZ erg belangrijk. Graag horen we wat er goed gaat, wat beter kan en wat absoluut beter moet. Daarmee werken wij weer verder aan betere kwaliteit van zorg en patiëntveiligheid.

 

U kunt uw mening op verschillende manieren geven:

 

Heeft u een klacht over het RKZ? Ook hier zijn we graag van op de hoogte. Onze patiëntencontactpersoon staat u graag te woord.

Paginaopties: