Gevonden voorwerpen

Telefoon, sleutels, bankpasje: bent u iets verloren of kwijtgeraakt in het ziekenhuis? Vult u dan het formulier 'Verloren voorwerpen' in op deze website. Het formulier wordt ontvangen door ''de Informatiebalie'' van het ziekenhuis.

 

Naar het formulier 'Melden verloren voorwerpen'

 

Voorwerpen die worden gevonden, worden ingeleverd bij de infobalie. De medewerkers van de infobalie registeren wanneer een item gevonden is en om wat voor soort voorwerp het gaat.

 

Is de eigenaar te traceren (bijvoorbeeld bij een portemonnaie of agenda) dan wordt uiteraard contact met hem/haar opgenomen. In (de meeste) andere gevallen blijft het voorwerp in bewaring in een afgesloten kast in het ziekenhuis.

Langskomen of bellen

Langskomen of bellen kan ook, maar het is mogelijk dat de medewerker van de infobalie niet direct of op die dag in de gelegenheid is na te gaan of uw voorwerp gevonden is. U wordt hierover dan later teruggebeld of gemaild.

 

De Infobalie is van maandag tot en met vrijdag open. Tussen 9.00 uur – 16.00 uur kunt u langskomen of bellen via telefoonnummer: 0251-26 5111.

Paginaopties: