Disclaimer

Deze website heeft een aparte privacy- en cookieverklaring.

Disclaimer

Deze RKZ-website is zorgvuldig samengesteld. Echter het RKZ kan u niet garanderen dat de informatie op deze site juist is of blijft.

 

Deze site is niet bedoeld om u medisch advies te geven. Informatie op deze site is slechts algemene informatie en kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult bij of behandeling door een arts. Raadpleeg daarom altijd uw arts als u twijfelt aan uw gezondheid of een behandeling wilt stoppen of wijzigen.

 

Het RKZ aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade die voortvloeit uit (het gebruik van) de op zijn website weergegeven informatie. Aan de informatie op zijn website kunnen geen rechten worden ontleend.

Externe links

De RKZ-website bevat links naar websites die niet door het RKZ worden beheerd. Deze links zijn uitsluitend bedoeld om u behulpzaam te zijn. Het RKZ controleert de inhoud van deze, gelinkte, websites niet en kan dus niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud van deze sites en aanvaardt voor die inhoud ook geen aansprakelijkheid.

Realisatie

Het technische gedeelte en de lay-out van deze website is gerealiseerd door Sebastian Webprojecten: www.sebastian.nl. De website wordt onderhouden met behulp van het content management systeem Bloxz: www.bloxz.nl.

De meeste foto's op de site zijn gemaakt door Katiche van der Knoop.

Paginaopties: