Samenwerking

De chirurgen die werken in het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk beschikken allen over chirurgische basiskennis én over specifieke kennis rondom de opvang en behandeling van brandwondenpatiënten. Daarnaast heeft iedere chirurg speciale kennis en ervaring op een deelgebied van de Chirurgie.

 

De chirurgen van het Rode Kruis Ziekenhuis werken sinds 1 januari 2009 nauw samen met de chirurgen van het Medisch Centrum Alkmaar (MCA). Zij hebben hun krachten gebundeld in een maatschap: Chirurgen Noordwest.nl. Door de samenwerking is het mogelijk dat een chirurg uit het MCA u helpt in het Rode Kruis Ziekenhuis.

 

De samenwerking maakt het mogelijk om zeer specialistische zorg van de hoogste kwaliteit aan te blijven bieden in de regio Noord-Holland. Chirurgen uit Beverwijk zetten zich in in Alkmaar en andersom. Op deze manier is zeven dagen per week en 24 uur per dag in beide ziekenhuizen de nodige expertise aanwezig.

 

Een ander voordeel is een goede afstemming van de zorg in de regio, wat weer een positief effect heeft op de wachttijden.

Paginaopties: