Borstkolfverhuur

Ben je op een punt gekomen dat je borstvoeding moet/wilt afkolven? Dan kun je bij ons kraamcentrum ook terecht voor de huur van een borstkolfapparaat. Het type borstkolf dat we verhuren is de Medela Symphony (foto).   

Wat kost het?

Voor de huur van de borstkolf betaal je € 2,50 per dag of € 65,00 per maand + €  5,- administratiekosten*. De borg voor het apparaat is € 75,-. Dit krijg je natuurlijk terug als de kolf in goede staat wordt teruggebracht.

 

Verder heb je een persoonlijk afkolfsetje nodig, dat te koop is vanaf € 27,50* (om hygiënische redenen koop je dit setje om te behouden). Bewaarflesjes en dubbele sets zijn ook te koop.

Waar moet je zijn en wanneer? 

Tijdens kantoortijden kun je terecht op ons kantoor op de 3e verdieping van het Rode Kruis Ziekenhuis voor de huur van de borstkolf. Neem van tevoren contact op via 0251-783800.

 

Door omstandigheden kan er op het afgesproken tijdstip even niemand aanwezig zijn op het kantoor. Meld je dan bij de balie van de Kraamafdeling (afdeling B3, ook op de 3e verdieping).

Wat neem je mee?

Als je een borstkolf wilt huren, neem je het volgende mee: 

  • een legitimatiebewijs
  • adresgegevens
  • telefoonnummer(s)
  • rekeningnummer
  • pinpas (Je kunt alleen pinnen!)

 

Wanneer alles is geregistreerd, geven we de borstkolf direct mee.

Retourneren

Heb je de borstkolf niet meer nodig? Dan breng je het apparaat terug naar ons kantoor in het RKZ. Bel even van tevoren. Komt de borstkolf in goede staat terug, dan krijg je de borg op je bankrekening teruggestort. Ook ontvang je de orginele rekening, deze kun je eventueel indienen bij je verzekering.

 

* Prijswijzigingen voorbehouden.

Paginaopties: